review# Bites we love

Kennen jullie Bites We Love? Op internet kwam ik deze website tegen met heerlijke tussendoortjes. Ik kende al wel die handige foodboxen die je online kan bestellen en dan in huis krijgt met heerlijke verse groenten elke week. Maar dit superleuke concept met lekkere en gezonde tussendoortjes kende ik nog niet. Lees in dit blog wat ik van de Bites We Love vind!IMG_1719

De Bites We Love komt ook in zo’n leuke box. En als je de deksel open doet, wordt je vriendelijk welkom geheten met een Hello! De bites zijn tussendoortjes met een mix van noten, gedroogd fruit, zaden, superfoods en chocolade. Ze hebben wel meer dan 50 verschillende combinaties. Genoeg keuze! En dat is ook zo leuk dat er zoveel keuze is. Ik vind het altijd lastig om elke keer weer gezonde tussendoortjes te kiezen tussen de maaltijden door als je lekkere trek hebt, zonder dat het saai wordt. Elke keer een appel of en mueslireep gaat ook vervelen. We schreven eerder al dat noten erg gezond zijn! De bites heb je in pittige varianten, zoete varianten, hele gezonde varianten. Dit gaat zeker niet vervelen!

IMG_1720Handige portieverpakkingen

De bites komen in handige kleine zakjes zodat je ze makkelijk mee kan nemen in je handtas voor onderweg, of naar kantoor. Ook voor kinderen hebben ze lekkere varianten en omdat het kleine porties zijn, prima te doen voor kinderen.

IMG_1721

De bites zijn er in 50 verschillende combinaties met hippe namen als Get me Going, Hide ’n seek Almonds, Charlie’s Super Angels.

Wij mochten de nr. 12 Banana break (gedroogde bananen, chocolade cornflakes en amandelen), nr. 35 chili mix (cashew noten, vliespinda’s en pittige mais), nr. 39. Ticket to the Tropics (pure chocolade, kokossnippers en gedroogde mango) en nr. 41. Sunny Autumn (paranoten, sinaasappel-cranberries en gedroogde mango) testen.

Ticket to the Tropics ontbijt

Je kan de bites natuurlijk als snack opeten maar je kan ze ook verwerken in een lekker gezond ontbijtje, een heerlijke salade of bij het avondeten. Met de Bites We Love mix Ticket to the Tropics heb ik een heerlijk ontbijt smoothie gemaakt. Hiervoor heb ik gebruikt: havermoutvlokken, magere kwark, kokosmelk en 1 banaan. Alles in de blender, heel makkelijk. De dikte van de ontbijt smoothie kan je naar eigen gevoel aanpassen door meer of minder kokosmelk toe te voegen. Als laatste de bites mix erover, et voilà een heerlijk gezond ontbijt die lang vult.

IMG_1722

IMG_1723

Jummie!

nr. 12 de Banana break ging mee met dochterlief naar school en was ook zeer geslaagd. De andere 2 bites zijn s’avonds bij een heerlijk borrelavondje opgegaan. Al met al zijn de Bites zeer goed bevallen. Je kan ze overal bij gebruiken en zeker als lekker gezond tussendoortjes!

IMG_1781

Wil je de Bites ook uitproberen? Dat kan! Tot en met 27 september krijg je 50% korting als je deze code: DLL2015 gebruikt, en betaal je dus slechts € 2,45 in plaats van € 4,95. Dat is het proberen waard toch!

Marije Woertman

Marije Woertman

Eigenaar at De leukste lunch
Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!
Marije Woertman
Dit bericht werd geplaatst in Reviews door Marije Woertman . Bookmark de permalink .

Over Marije Woertman

Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!

Een gedachte over “review# Bites we love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *