Paaslunches voor naar school

Vorig jaar heb ik mij echt uitgeleefd op het thema Pasen in de overblijftrommels voor mijn dochter. Dit jaar eigenlijk niet. Daar kan ik ook weinig van laten zien. Dan maar een round-up van de bento paaslunches van vorig jaar. Ook leuk toch?

bento paaslunches paaslunch lente lunch paasbento2 paaslunch palm palm pasen paaslunchAls ik dit zo terug zie, toch wel jammer. Een beetje after pasen lunch voor in de overblijftrommel dinsdag kan ook nog wel toch?

 

Marije Woertman

Marije Woertman

Eigenaar at De leukste lunch
Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!
Marije Woertman
Dit bericht werd geplaatst in De Leukste Lunch door Marije Woertman . Bookmark de permalink .

Over Marije Woertman

Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *