Review# Fisher Price broodtrommeltje

Een tijdje terug ontving ik van Fisher Price het speelgoed broodtrommeltje. Of ik, of eigenlijk mijn 2 jarige peuter, deze wilde testen. En als moeder met een webshop met de naam De Leukste lunch vond ik dat wel erg leuk en dan kan je daar natuurlijk geen nee tegen zeggen. Gelukkig vond mijn zoontje het ook leuk toen hij het pakket uit mocht pakken. ‘Kadootje, mama? Voor mij?.

Fisher price speelgoed broodtommel

Mijn tweejarige peuter vond het speelgoed broodtrommeltje erg leuk. Er zitten vier vormen bij, een melkpak, een appel, een stuk kaas en een boterham die je ook nog uit elkaar kan halen. Als je de vormen eruit haalt en er vervolgens weer in de juiste vakjes stopt, zegt de broodtrommel welke vorm het is. Mijn zoon had daar geen moeite mee. Hij praatte al erg vroeg dus zei meteen, kijk mama appel, kaas en boterham. Met het melkpak had hij wat meer moeite. Hij lust dan ook geen melk, de slimmerd.

Fisher price broodtrommel

Uit de broodtrommel komt muziek. Zo kent de broodtrommel 25 liedjes, meezingdeuntjes en melodietjes. Er zijn twee standen: 1 met het alfabet en 1 met vormen leren. Ook zit er een volumeregelaar op de broodtrommel. De broodtrommel kan, zacht, hard en ook uit. Gelukkig! Alhoewel zoonlief dat al snel in de gaten had, en wist hoe de broodtrommel weer aan moest.

Fisher Price broodtrommel review

Al het eten en drinken weer terug in de broodtrommel. Hij had het al erg snel door. getest broodtrommel Fisher Price

Ondanks dat hij al snel wist waar alle vormen in moesten, bleef het hem wel boeien om het telkens weer erin en eruit te halen. Ook de melodietjes vond hij erg leuk. En die blijven ook hangen, want mijn dochter van zes zong ze na een tijdje allemaal mee. Mijn zoontje vond het ook erg leuk om de deksel open en dicht te doen. De broodtrommel zegt dan ook elke keer open, dicht. Hij kon zich daar eindeloos mee vermaken.

De Fisher Price broodtrommel is dus zeker geslaagd!

Marije Woertman

Marije Woertman

Eigenaar at De leukste lunch
Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!
Marije Woertman
Dit bericht werd geplaatst in Reviews door Marije Woertman . Bookmark de permalink .

Over Marije Woertman

Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!

2 gedachten over “Review# Fisher Price broodtrommeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *