Review# Leuke lunch prikkers getest door een testmama van de leukste lunch

Alweer even geleden plaatste ik een oproep op mijn facebookpagina van de leukste lunch voor testmama’s om deze leuke bento prikkers te testen. Twee testmama’s hebben deze lunchprikkers getest: Kris uit België en Marloes uit Nijverdal. Het eerste testverslag van Kris lees je hier. In deze blogpost de review van de tweede testmama Marloes. Ze heeft trouwens zelf ook een leuk blog!

Getest: leuke lunchprikkers door Marloes en haar kinderen

Al een tijdje volg ik op facebook de pagina van de leukste lunch. En zo zag ik de oproep staan om testmama te worden. Dat is wat voor mij dacht ik! Ik houd erg van koken en creatief bezig zijn met eten. Ik ben mama van een peuter en een kleuter en vind het erg leuk om gezond en lekker eten voor ze te maken. Ook houd ik een blog bij waar ik schrijf over mijn mannetjes. Dus ik was erg enthousiast over de oproep voor testmama. Helemaal leuk dat ik een tijdje later een mail in mijn mailbox had waarin stond dat ik uitgekozen was voor het testen van deze leuke prikkers!

En dat uittesten heb ik gedaan, met in de keuken hulp van mijn bijna drie jaar oude zoontje. En bij het opeten had ik hulp van al mijn drie mannen!

Mijn eerste reactie bij het zien van deze prikkers was eerst: wat zijn ze klein. Maar ze zijn natuurlijk ook bedoelt voor kleine hapjes, dus vooral geschikt voor een pauze hapje. En prima te doen voor een peuter en kleuter zoals hier in huis. Op een zondagmiddag dus de keuken in gedoken en mijn fantasie los laten gaan. En fantasie heb je eigenlijk helemaal niet nodig. De prikkers zijn al ontzettend leuk van zichzelf, dat het eigenlijk niet zo heel veel uit maakt wat je er aan prikt.

bento prikkers de leukste lunch

Wij hebben de prikkers gebruikt voor onze dagelijkse monkeyplatter. Een monkey platter is een groot bord of schaal met daarop allerlei lekkere en vooral gezonde hapjes. Hier stilt de monkey platter de grootste trek in de middag, wanneer het nog geen tijd is om te gaan eten. Echt ideaal!

Dus vandaag een monkey platter met deze leuke prikkers. Dit is het resultaat:

de leukste lunchprikkers lunchprikkers leuke lunchprikkers lunchprikkers bento lunchprikkersHet werd hier met smaak opgegeten en mijn mannetjes waren erg enthousiast over de leuke prikkers!En voor de pauzehap werken ze natuurlijk net zo goed. Meteen maar wat extra gemaakt voor in hun snack trommeltjes.

Marije Woertman

Marije Woertman

Eigenaar at De leukste lunch
Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!
Marije Woertman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *