Review# De Boc’n Roll getest door onze testmama Petra en haar dochter

Ook Petra testte met haar dochter de Boc’n Roll, het hippe alternatief voor al die weggooi plastic zakjes. Lees hier hun ervaringen.

Boc'n roll

 

Sinds een week ben ik de Boc’n roll prinses aan het testen voor De Leukste Lunch. Mijn dochter blijft regelmatig over op school en heeft altijd een broodtrommel mee.

De Boc’n roll is een super handige vervanger voor de broodtrommel of de boterhamzakjes. Hij ziet er leuk uit en neemt veel minder ruimte in beslag. Het brood blijft ook echt goed vers in de Boc’n roll. Daar had ik in eerste instantie wel mijn twijfel over, maar die twijfel is helemaal weg genomen!

Boc'n rol

Boc'n roll

Mijn dochter vindt het ook leuk om zelf het brood in te kunnen pakken. Wat ook heel handig is, is dat je met de Boc’n roll meteen een placemat hebt voor je boterhammen, en de kruimels niet overal op de tafel liggen.

Boc'n roll

 

Na gebruik een natte doek er over halen, droogvegen en hij is weer klaar voor gebruik. De Boc’n roll is ook geschikt voor in de wasmachine. Dat hebben we natuurlijk even getest. Na het wassen in de wasmachine is de Boc’n roll nog steeds mooi en is zelfs het klittenband ook nog te gebruiken. Ik heb voor de zekerheid in een was zakje gewassen in verband met het klittenband.

Boc'n roll

We zijn erg blij met deze hippe vervanger van de broodzakjes/broodtrommels en zullen hem met plezier blijven gebruiken!

Marije Woertman

Marije Woertman

Eigenaar at De leukste lunch
Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!
Marije Woertman
Dit bericht werd geplaatst in Reviews door Marije Woertman . Bookmark de permalink .

Over Marije Woertman

Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!

2 gedachten over “Review# De Boc’n Roll getest door onze testmama Petra en haar dochter

    • ja vaak heb je met zo iets dat je na een paar keer denk nou ga wel weer terug op ‘normaal’.. maar deze zal ik echt wel blijven gebruiken. vind hem nog steeds erg leuk en handig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *