Review koeltas: Hoe houd je je lunch (en je hoofd) koel?

koeltas lunch koel houden Lunchen! We doen het iedere dag. Op school, op het werk, aan het strand of onderweg. Maar zodra het kwik stijgt, raken mijn hersenen ook een beetje oververhit. Hoe houd ik alles koel tot lunchtijd? Bederft mijn lunch niet? Paniek in mijn hoofd overheerst, dus tijd om rust te creëren.

Coole koeltassen
Alles begint bij een goede koeltas. Maar hé, het oog wil ook wat. Daarom schaf ik twee hippe koeltasjes aan. Eentje met vintage voertuigen erop voor mijn zoon. En voor mijn meisje een rode koeltas met witte stippen. Deze zijn niet alleen leuk om te zien, het zijn ook erg handige koeltassen. De coole koeltasjes hebben een handzaam formaat. 21 cm breed, 15 cm hoog en 13 cm diep. Perfect maatje voor de kinderen.

koeltas rode stippen

Warme schooldag, koele lunch
Er past veel in. De kinderen kunnen hier hun schoollunch inclusief drinken prima in kwijt. Afhankelijk van de grootte van de broodtrommel kan het 10 uurtje er ook in. Uiteraard past het koelelement er nog gemakkelijk bij. Dit houdt de lunch extra lang koel, want de tas heeft een volledig geïsoleerde binnenkant.

koeltas auto's jongens IMG_0705

Koeltasjes van gerecyclede plastic flessen
Omdat de koeltassen in verschillende prints te verkrijgen zijn, zijn ze ook prima te gebruiken door volwassenen. Leuke bijkomstigheid vind ik dat het basismateriaal van deze tassen gemaakt is van gerecyclede plastic flessen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat dus gewoon door tijdens de werklunch.

IMG_0702

Charmant naar het strand
Ook voor een dagje strand is deze koeltas ideaal. Mijn kinderen mogen hier hun eigen drinken, fruit en boterhammen in doen. Dan weet ik zeker dat ze met het warme weer goed eten en drinken. Wanneer alles op is, vouw ik het tasje klein op. Dat scheelt weer een hoop ruimte op de terugweg.

IMG_0715

Mama Sangria
De rust in mijn hoofd is wedergekeerd. Dankzij de aanschaf van de koeltasjes. Hoe fijn is dat! Wanneer de kinderen naar het vlakbij gelegen speeltuintje gaan, wil ik ook wel even mee. Lekker naar buiten. Het koeltasje vergezeld ons nu ook weer. Ditmaal vooral gevuld voor mama. Mijn hoofd moet immers koel blijven.

Ik wens jullie een fijne zomer en koele lunch!

X Erika

 

Erika Slegers

Erika Slegers

Mijn naam is Erika. Ik heb al jaren verkering met mijn grote liefde Roger. Samen hebben wij twee heerlijke kinderen, een mooi meisje van negen jaar en een stoere jongen van zeven.
Naast mijn parttime baan als secretaresse zorg ik voor mijn gezin, spreek ik geregeld af met familie en vriendinnen.
Een leuk leventje, maar toe aan iets voor me zelf. De een noemt het midlife-crisis, ik noem het mijn nieuwe hobby! Want met veel plezier neem ik deel aan het bloggersteam van De Leukste lunch!
Erika Slegers

Latest posts by Erika Slegers (see all)

Dit bericht werd geplaatst in Reviews door Erika Slegers . Bookmark de permalink .

Over Erika Slegers

Mijn naam is Erika. Ik heb al jaren verkering met mijn grote liefde Roger. Samen hebben wij twee heerlijke kinderen, een mooi meisje van negen jaar en een stoere jongen van zeven. Naast mijn parttime baan als secretaresse zorg ik voor mijn gezin, spreek ik geregeld af met familie en vriendinnen. Een leuk leventje, maar toe aan iets voor me zelf. De een noemt het midlife-crisis, ik noem het mijn nieuwe hobby! Want met veel plezier neem ik deel aan het bloggersteam van De Leukste lunch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *