1 April schoollunch grappen

Morgen is het 1 April. En als mama met een webshop genaamd de leukste lunch, moeten er natuurlijk 1 April lunch grappen gemaakt worden morgen. Dus ik ben op zoek gegaan naar leuke lunchgrappen voor het tien-uurtje op school. Dit jaar is 1 April op woensdag dus ze hoeft niet over te blijven morgen. Maar volgend jaar kan ik helemaal los gaan met haar lunchtrommel.

1. Gezonde snoepjes

DSC_0895_watermark

Ik vond deze zo leuk bedacht. Ze mag natuurlijk helemaal geen snoep mee voor het tien-uurtjes, dus wie weet foppen we de juf er ook nog mee 😉

2. ‘bedorven’ boterhammen

tumblr_lmqcgv9Q4A1qdgv9so1_500

Ze heeft nooit boterhammen als tien-uurtje, maar deze is wel errug leuk bedacht! Het lijkt ook zo echt, brrrr.

3. Gefopt! Banaan al in plakjes in de schil

how to cut a banana 2

De truc is dat de banaan al in de schil in plakjes is. Ik ben benieuwd of ze het überhaupt door heeft, of dat ze er helemaal niet bij nadenkt en de banaan zo opeet. Maar leuk is deze grap wel!

Voor het avondeten vond ik nog deze 2 leuke grappen:

gehakt en aardappel 1 april grap

Gehaktcupcakes met gekleurde aardappelpurree frosting en als toetje een ‘spiegel ei’.

perzik yoghurt ei

Eet smakelijk! Met welke 1 April grap ga jij je kinderen foppen? Nog geen idee? Kijk dan in mijn blogpost over de 9 leukste 1 Aprilgrappen voor kinderen.

Marije Woertman

Marije Woertman

Eigenaar at De leukste lunch
Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!
Marije Woertman
Dit bericht werd geplaatst in Genieten, Leuke dingen doen door Marije Woertman . Bookmark de permalink .

Over Marije Woertman

Ik ben een moeder van 2 kinderen. Mijn oudste dochtertje is 6 en een kieskeurige en langzame eter. Op zoek naar tips om haar beter te laten eten, kwam ik al surfend op hele leuke Japanse sites terecht met hele leuke lunches. Meteen uitgetest op dochterlief en het werkte! Eten was ineens geen strijd meer. Ik hoop met mijn blog andere moeders te inspireren!

Een gedachte over “1 April schoollunch grappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *